Profil Detayı

Zühal Başaran
Zühal Başaran
Kuantum Yaşam Koçu / Ayurveda Danışmanı
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Danışmanlık

Aile
Anne Babalık
Hayat
İlişki
Sağlıklı Beslenme
Sağlıklı Yaşam
Stres Yönetimi
Yaşam
İletişim


Özel / Birebir
Online

50 saat üzeri

220 TL - 340 TL

İstanbul - Ankara

24 Temmuz 1973 Yozgat doğumluyum. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Gıda mühendisliği bölümü mezunuyum. Mezun olduğum günden itibaren 2019 yılına kadar uluslararası şirketlerde kalite departmanlarında farklı seviyelerde görev aldım.

Bu yola girmem, o zaman çok kızdığım ama bugün varlığına şükrettiğim bir müdürüm vesilesiyle oldu. Hep zaten iyi şeyler başımıza kötü görünerek gelir. Ardından vakit geçtikten sonra aslında o olayın bizim için daha hayırlı olduğunun farkı varırız. Benimki de öyle oldu. O dönemdeki müdürüm bana hakettiğimi düşündüğüm terfiyi vermedi, üstüne bir de o pozisyona tamamen başka bir sektörden bir kişi alındı. Tahmin edersiniz, çok kızgın ve üzgündüm.
Tam o dönemlerde bir de eğitime katıldım. Eğitimde bizden hayattaki rollerimizi listelememiz ve her rol için bir kişi belirlememiz söylendi. Kalite müdürü, anne, çocuk, kardeş... Listeledim. Sonrasında eğitmen 80. yaş gününüzde bu insanların sizin için ne söylemesini istersiniz diye sordu. İşte o zaman çok büyük bir farkındalık yaşadım. Çok muhtemel 80 yaşımda hiç görüşmeyeceğim iş yerindeki kişilere ailemden, oğlumdan daha fazla vakit ayırıyordum.

Bu eğitimle birlikte değişti dünyam. Önce kendi kendime değişik kitaplar, sonra farklı eğitimler derken bugüne geldim.

Bugün, şükürler olsun, hayatıma giren her insanın / olayın bana bir şey öğretmek için geldiğini biliyorum. Hayatıma bugüne kadar girmiş tüm insanlara, özellikle bana hep destek olan eşime ve en değerlim, oğluma, bana öğrettikleri herşey için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Varlığıma ve varlığınıza şükürler olsun.
Aşkla...


Ayurveda'da hastalık aşamasına gelmemiş dengesizlikleri beslenme düzeni, yaşam tarzı değişiklikleri, bitkisel takviyeler ve aromaterapi uygulamaları ile şifalandırıyoruz. Ruhsal çalışmalarımızda aile dizilimi, zaman çizgisi, derin düşünce, sürüngen beyin, atalar kaydı gibi farklı teknikler kullanarak bilinçaltımıza yerleşmiş inanç kalıplarımızı temizliyoruz.

Siz de hep aynı şeyi yaşıyorum diyor ve değiştirmek istiyorsanız, huzurlu, neşeli bir hayat sürmek istiyorsanız, para, sağlık, iş, ilişkiler alanlarında başarı ve uyum istiyorsanız, ya da sağlık problemlerinizin tedavisi sırasında destek istiyorsanız haydi gelin.



ODTÜ
Gıda mühendisliği
1991
1995

Punarnava Ayurveda Trust
10.03.2020




Ulli Allmendinger
01.10.2019




Senerm Kayacı
07.04.2019




Yaşam Tasarım Merkezi
01.10.2016




Yaşam Tasarım Merkezi
01.10.2015




İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica