Profil Detayı

TOLGA  AKKALAY
TOLGA AKKALAY
ICF ÜYE KOÇ
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Mentörlük
Danışmanlık

Aile
Hayat
İlişki
Yaşam
İletişim

Akademik
Çalışan Memnuniyeti
Çalışan Motivasyonu
Gelişim
Hedef Tanımlama

Özel / Birebir
Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

200 saat üzeri

200 TL - 400 TL

İstanbul - İzmir

1977 yılında İzmir’de doğdu. Yüksek Öğrenimini 1999 yılında Celal Bayar Üniversitesi İktisat fakültesinden mezun olarak tamamladı. Hayatına “Finansman Müdürü” olarak devam edeceğini zannediyordu! 2000 yılında Lcwaikiki İzmir Mağazasında Part-time Satış Danışmanı olarak başladı. İlk hedef tutmasa da yola aynı heyecanla devam etti. Perakendeye gönülden bağlandı. Perakendeciliğin gerçekten de sektör olduğuna ve tam ona göre bir iş olduğuna o yıllarda inandı. Geleceğe yönelik hedeflerini hızla revize etti ve hedeflerin gerçekleşeceği alanı Perakende sektörü olarak seçti.
Sektörde farklı görevlerde ve farklı organizasyonlarda Bölge Müdürlüğüne kadar uzanan kariyer yolunu takip etti. Yıl 2008’i gösteriyordu. Birkaç yıl içinde insan gelişimine katkıda bulunmanın satıştan ve diğer tüm süreçlerden daha keyifli olduğunun farkına vardı.
2010 yılında MBA yüksek lisansı tamamladı.Yüksek Lisans Tezi perakendenin içinden gelen bir konu olarak ‘Y Kuşağı Yönetimine yeni yaklaşımlar ‘ oldu.
Kariyer yolu İnsan Kaynakları ile kesişti. Lcwaikiki Mağazacılık’ta “Eğitmen ve Koç” olarak görev almaya başladı. 2011 yılı başında Lcwaikiki AŞ’de Eğitim Müdürü oldu.
2012 yılında sahaya inmenin, öğrendiklerini uygulamanın, yeni kuşağı perakende ile tanıştırmanın, sevdirmenin zamanı olduğuna inanarak yeniden sahalara Bölge Müdürü olarak döndü. Görev yaptığı Bölgede İnsan Kaynağı ve Kişisel Gelişime odaklanıp Katma Değer yaratılmasına odaklandı. Üniversitelerde Kariyer Günlerinde perakende sektörünü öğrencilere anlatarak sevdirmeye çalıştı.
Her insanın içindeki potansiyelin doğru yönlendirmelerle başarıya ulaşabileceği yaklaşımıyla Koçluk yapmaya ilgi duydu. Yönetici Koçluğu- Takım Koçluğu –Usta Koçluk - Yaşam Koçluğu konularında Eğitim, Program , Seminerlere katılarak bu konuda uzmanlık sağladı.
2015 yılında COLİN’S markasında Satış Müdürü olarak görev almaya başladı. Halen COLİN’S markasında Satış Müdürü olarak görev almaktadır.


Koçluk yaklaşımım 'yola kendinle çık'
Başarıların, hedefleri gerçekleştirmenin farkındalıkla başlayan bir yolculuk olmasından dolayı önce iç yolculuğu tamamlamamız gerekmektedir.
Tüm pozitif yaklaşımlarla eşsiz insanlara yola kendileri ile çıkmanın cesaretini vermenin ve ben yeterliliği duygusuna ulaşmanın yolculuğunda yanınızda olmak isterim.



Fatih Üniversitesi
işletme MBA
2010
2012

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
İKTİSAT
1994
1999

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
28.02.2020




YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
28.02.2020




BUSEM
06.06.2010
Boğaziçi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi çatışı altında 6 ay süren İnsan Kaynkları Uzmanlık programı



3.05.2020
Ev - İş - Çocuklar - Ebeveynler - Sorumluluklar , Beklentiler vsvs Bazen paylaşmak , anlatmak zor ve gereksiz gibi duruyor yeni bir iş gibi düşünülüyor, oysa sadece kendiniz için yaptığınız belkide en iyi şey... Danışmanlığınız için teşekkür ederim Tolga bey

Onur Güntürkün



3.05.2020
Acaba hayatımda olmayan biri ile konuşmanın faydası olur mu diye başlayan süreç... # Farkındalığımın artması; her şeyi kontrol edemem... #Hayallerim; sadece benim mi, eşimin mi çocuklarımın mı , bizim mi? Ortak hayallerimiz için kim neler düşünüyor, kaygılarımız ortak mı... #Gerekliliğini düşündüklerim gerçekten gerekli mi? Yol haritaları çizildi Levhalar bir bir yerleşiyor Yola devam .... Teşekkürler Tolga bey Desteğini, danışmanlığınız için .

Belkıs Güntürkün



30.04.2020
Kendisiyle aile ilişkileri üzerine uzunca görüştük ve kendisinden bu anlamda harika bir danışmanlık hizmeti aldım. Buradan da teşekkür etmek istedim:)

Emre Aksu


İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica