Profil Detayı

Sezi Toprakçı
Sezi Toprakçı
Yolculuk Koçu
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk

Aile
Anne Babalık
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu
Emlak Ve Gayrimenkul
Hayat
İlişki
Kişisel İmaj
Obezite
Stres Yönetimi
Yaşam

Özel / Birebir
Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

100 saat üzeri

100 TL - 600 TL

İstanbul - İstanbul

Ben Kimim?
Yer değiştirmeyi seviyorum, motosikletle yer değiştirmeyi seviyorum. Sadece insanları değil var olan, dünyayı oluşturan her şeyi seviyorum. Çok seviyorum. Her var oluş benim parçamdır, ben her var oluşun bir parçasıyım.
Ben kimim?
Görmek için bakan, anlamak için dinleyen bir insanım. Öğrenmeyi, dinlemeyi, anlamayı “bilinçsiz yeterli” olarak uygulamayı amaçlıyorum. Hedeflerim var. Hedeflerim için stratejilerim var. Her biri ayrı yolculuk olan amaçlarım var. Var oluşumu faydalı hale getirmek için elimden ne gelebileceğini düşündüğüm yolculuklarım oldu. Yer değiştirmek bana diğer dünyaları öğretti. Yolculuk bazen amaç bazen araç oldu. Her insanın ayrı bir dünya olduğunu, ayrı bir yol olduğunu ayrı bir yolculuk olduğunu öğrendim. Yaşamın kendisinin bir yolculuk olduğunu anladım. Başlangıç ve varış noktasını düşünmeden anda kalabilmenin önemini anladım.
Ben kimim?
Yollarda yolcuyum.
Ben Kimim?
Ben anda kalan bir yolcuyum...
Ben kimim?
Yolculuklarda yoldaşım…



Yolculuk sözlük tanımı olarak “bir yerden bir yere gidiş veya geliş, gezi, seyahat, sefer” demektir. Aynı şekilde Koçluk ise “Kişilerin liderlik veya yöneticilik özelliklerini, becerilerini geliştirmeye yönelik, belli bir amacı hedefleyerek daha etkili sonuçlara ulaşmasını sağlamak üzere verilen hizmet” olarak tanımlanmaktadır.
Bana göre ise Yolculuk; zamanın akışında değişim ve yolda olma sanatıdır. Koçluk ise bir başka yolcuya yolculuğunda eşlik etmedir.
Değişimlere, farkındalıklara eşlik eden yoldaşım motosikletimdir. Güvenli sürüş A noktasından B noktasına keyifle varmaktır. Yaşam ise varoluştan dönüşüme keyifli bir yolculuktur. Yolculuk koçluğu yaşamın içindeki tüm anlara, durumlara eşlik etmenin bir halidir. Yöntem yollarda, doğada beraber olmaktır.

Seanslarımı İstanbul'da şehrin gürültüsünden uzakta doğada yapıyorum. Bunun için kullandığım motosiklete yolcu olarak bineceksiniz. Yolda olmanın, yolculuk yapmanın meditatif etkisinin avantajlarını ve varış noktasında sadece doğanın sesleri eşliğinde yapacağımız seanslar sadece bedeninizi değil ruhunuzu da dinlendirecektir.

İsteğinize göre kendi aracınızla gelebilir, bana yolcu olarak gelebilir ya da Suadiye'de ağaç evde görüşmelerimizi yapabiliriz.




Yeditepe Üniversitesi
19.12.2019
Yeditepe Üniversitesi - Sürekli Eğitim Merkezi / İstanbul NLP



Yeditepe Üniversitesi
19.12.2019
Yeditepe Üniversitesi- Sürekli Eğitim Merkezi / İstanbul NLP



Yeditepe üniversitesi
18.12.2019
Yeditepe üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi - İstanbul NLP



İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica