Profil Detayı

Senem Ataseven
Senem Ataseven
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk

Çalışan Motivasyonu
Gelişim
Hedef Tanımlama
İletişim
Kariyer Planlama
Kişisel Üretkenlik
Kurum Kültürü
Liderlik
Mülakat
Performans

Özel / Birebir
Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

200 saat üzeri

150 TL - 350 TL

Ankara -

1985 yılı Ankara doğumlu olan Senem Ataseven, yaşamını Ankara’da sürdürmektedir.
2015yılında, kendisinin ve başkalarının yaşamında pozitif değişimler yaratma arzusu ile koçluk yolculuğuna başlamıştır. Ankara da bir Koçluk Akademisinde, Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) onaylı, ACSTH statüsünde akredite edilmiş, Profesyonel Koçluk Eğitimini başarı ile tamamlamıştır. Koçlukta ustalaşma sürecinde de, Uluslararası Onaylı Takım Koçluğu ve Enneagram ile Dönüşümsel Koçluk master programlarından mezun olmuştur.
Kariyer koçluğu eğitiminin ardından, 212 Derece Koçluk Akademisi’nin sosyal sorumluluk proje kapsamında yürüttüğü “İş Hayatına Bir Adım Kala Kariyer Koçluğu” programında gönüllü koçluk çalışmalarına katılarak, öğrencilere üniversite hayatından iş hayatına geçiş süreçlerinde koçluk yapmıştır. Aynı zamanda Akademi’nin “Train the Trainer” programını da tamamlayarak, eğitmenlik sertifikasını almaya hak kazanmıştır.
“İş Hayatında Yazışma Teknikleri” ve “Zaman Yönetimi” eğitimleri de dahil olmak üzere; almış olduğu 100 saatten fazla eğitimden sonra; kurumsal firmalara, yöneticilere, çalışanlara, öğrencilere ve hayatında değişim yaratmak isteyen bireylere faydalı olabilmek adına, 2019 yılında “As Koçluk ve Danışmanlık” firmasını kurmuştur. Koçlukta başarı ile ilerleyen Senem Ataseven, takım koçluğu, öğrenci koçluğu, kariyer koçluğu, yönetici koçluğu, bireysel koçluk ve 9 Tip Mizaç Türü (Enneagram) ile koçluk alanlarında faaliyet göstermektedir.
Bireylerin güçlü yanlarına farkındalık kazandırarak gerçek potansiyellerini ortaya çıkartma süreçlerinde yol arkadaşlığı yapmak, kurumların ise performans ve verimlilik düzeylerini arttıracak eylem planlarını en etkili şekilde uygulamaya geçirilebilmeleri adına, somut veriler ışığında koçluk yaparak, zorlukların üstesinden gelebilmek için yardımcı olmak en büyük hedefidir.


Ofisimde, mail yolu ile ve hatta online olarak koçluk görüşmelerimi gerçekleştirmekteyim. İlk seansımız ücretsiz olup sıcak bir kahve eşliğinde yol haritamızı belirlemekteyiz.

Miras Otel , Alden Lojistik Global Ştİ, Meraklı Baykuş Anaokulu, Çekirdek Yuva, Hamdullah Suphi İlköğretim Okulu, Gramedya, Acunlar Ltd, Şti,

Anadolu Üniversitesi
İşletme
2002



İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica