Profil Detayı

Pınar Demir
Pınar Demir
Aile&iliskiler Koçu
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk

Aile
Anne Babalık
Hayat
İlişki
Yaşam
İletişim

Online

100 saat üzeri

Belirtilmemiş

Tüm Türkiye - Tüm Türkiye

Farklı coğrafya ve kültürlerden insanların samimiyetle bir arada yaşadığı küçük bir mahallede büyüdüm. Dolayısıyla insan ilişkileri, değişik kültür yapısındaki ailelerin yaşam tarzları, aile içi iletişim okuma alanımı belirleyen temel kavramlar olmuştur. 2013 yılından beri Amerika’da yaşıyor olmam bambaşka dünyalarda toplum ve insan dinamiklerini keşfetme imkanı bulduğum bir hayat yaşamama olanak sağladı. Dünyanın dört bir yanında yaşamında dönüşüm yapmak isteyen kadının, aile ve iş hayatında sağlıklı ilişkiler kurarak motivasyonunu artırmasına destek oluyorum. Toplumda sağlıklı ilişkilerle daha huzurlu aile yapısını oluşturmak mümkün.

Seanslarımı ortak karar verdiğimiz zamanlarda online olarak zoom platformu üzerinden yapıyoruz. Öncesinde dilerseniz ücretsiz 20 dakikalık bir ön görüşme yapıyoruz. Sizde Online Koçluk hizmeti ile, enerjinizi ve zamanınızı kaybetmeden, seansınıza yetişme telaşı yaşamadan, kendi seçtiğiniz mekanda, işyerinizde, evinizde, hatta seyahata dahi çıktığınızda Koçluk alabilmenin rahatlığı ile kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz.
Kıta, Ülke, Şehir kısıtlaması olmadan seçtiğiniz yer ve zamanlarda benden Koçluk alabilirsiniz.





Koçluk süreci, sizinle uyumlanan, güvenli bir ilişki kurabildiğiniz bir koçla beraber yol aldığınızda, hayatınızda dönüştürücü etkileri olan çok güçlü bir deneyim haline geliyor. Sezgileri, uyum kabiliyeti ve derin anlayışıyla Pınar Hanım’dan aldığım koçluk kendime yaptığım en değerli yatırım oldu. Onun tuttuğu ışıkla iç dünyama güzel bir yolculuk yaparak kendimi keşfettim. Aklımdaki bir çok şeye cevap oldu. İsteklerim, beklentilerim, hayallerim hatta korkularım. Göremediğim, duyamadığım, farkedemediğim bir beni tanımış oldum onun sayesinde. Bu durumun da hayatıma çok olumlu yansımaları oldu. Artık hayattan ne istediğini bilen, kendini tanıyan bir birey olarak devam ediyorum yoluma. Bu güzel yolculukta ki rehberliğiniz için çok teşekkür ederim.

Sosyolog
Şahsenem Aydın.

Etiketlendiğim bir gönderide çıkmaz diye bende arkadaşlarımı etiketledim ve tamamen unuttuğum bir günde seans kazanan kişi olduğum bildirimi ile mutlu olduğum Yaşam Koçu Sn. Pınar Demir ile görüşmemiz gerçekleşti. Bittiğinde nasıl bu kadar şanslı oldum sorusunu sorduran kişi. Kişisel gelişim, okumak, araştırmak derken çok yol aldığımı düşünürken aksayan yanlarımı Pınar Hanım bir bir saptamış ve beni bu gerçeklerle yüzleştirmişti. Doğru kararları alabilmem için eksik yanlarımı görmezden gelmeyi bırakıp daha somut kararlarımda imzası vardır Pınar Hanımın. Üstelik bütün bunları tek bir seansta başardı. Ne desem ne kadar teşekkür etsem azdır hem size hemde sizi bana getiren şansıma.

Nazenin Atölye Kurucusu
Nazan Demirtaş


Coach Team/ Optimal Koçluk
29.05.2019




FA COACH ACADEMY
07.04.2019




İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica