Profil Detayı

Ömer Furkan Yılmaz
Ömer Furkan Yılmaz
Psikolojik Danışman, Aile Danışmanı
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Danışmanlık

Öğrenci Başarı
Stres Yönetimi

Özel / Birebir
Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

50 saat üzeri

200 TL - 300 TL

Eskişehir - Tüm Türkiye

Ben Ömer Furkan YILMAZ. 1996 yılının haziran ayında Eskişehir’de doğdum. Gençlik yıllarımı Eskişehir gibi özgürlükçü ve birçok imkanın olduğu bir şehirde geçirmemin kişiliğime ve düşüncelerime olumlu şekilde katkı sağladığını düşünüyorum. Haziran 2020 tarihinde ESOGÜ Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünden mezun oldum. Çağdaş Drama Derneği tarafından verilen eğitimi tamamlayarak MEB onaylı Yaratıcı Drama Eğitmeni olmaya hak kazandım. Şu an Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünde 4.sınıfta öğrenim hayatıma devam etmekteyim.

Üniversite eğitimim yanında tamamladığım. ESOGÜSEM tarafından yürütülen Aile Danışmanlığı eğitimini, Türk PDR Derneği tarafından verilen Objektif Testler eğitimini, BDT Derneği tarafından verilen Bilişsel ve Davranışçı Terapide Değerlendirme ve Yapılandırılmış Görüşme Eğitimini tamamladım. IX. Uluslararası Yükseköğretimde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Araştırmaları Kongresinde bildiri halinde sunulan "İnfertilite Tedavisinde Psikolojik Danışma İhtiyaçları" konusunda çalışmada bulundum. AÇEV tarafından yürütülen 10 haftalık BADEP programına katıldım.

Çocukluğumdan bu zamana kadar birçok spor ve etkinlik ile uğraştım. Karate dalında lisanslı olarak kahverengi kuşak eğitimim ve çeşitli derecede madalyalarım bulunmaktadır. Uzun yıllar lisanlı olarak futbol ve futsal dalında spor faaliyetinde bulundum. 2016 yılında PADI Open Water Diver 2’nci seviye eğitimi aldım. Bunların yanında hobi seviyesinde Airsoft ve Binicilik ile ilgileniyorum.


Birlikte çalışmaya başlamadan önce yapılacak ilk görüşmede öğrencilerin hangi konularda desteğe ve ekstra çalışmaya ihtiyacı olduğunu belirlemeye çalışacağız. Öğrencinin hedeflerini, isteklerini ve danışmalık bakımından taleplerinin inceleyeceğiz. Öğrenci ile birlikte belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için uygulamamız gereken programı oluşturacağız. Sınav tarihine kadar haftada bir ister online ister yüz yüze görüşmeler gerçekleştirerek programın uygulanış durumunu takip edip güncellemeler yapacağız.
Sınav süreçleri hem öğrenci hem de öğretmenler için hata payının en aza indirilmesi gereken bir dönem olmalıdır. Gerçekleştirilen her hata sonucu doğru müdahaleler gerçekleştirilmez ise çeşitli sonuçlar doğurabilir. Bu sebepler alanında uzman ve yetkin olan üniversitelerin "Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik" bölümlerinden mezun olan kişiler ile çalışılmasını önermekteyim.



Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik
2017
2020

İstanbul Üniversitesi
Sosyoloji
2016
2018

Çağdaş Drama Derneği
14.11.2021




Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi
30.07.2020




MOXO Türkiye
24.06.2020




Türk PDR Derneği
14.03.2020




İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica