Profil Detayı

Nuray  Şen
Nuray Şen
Profesyonel Yaşam Koçu (ICF) & İnsan Kaynaklari Uzmani
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Mentörlük
Danışmanlık

Stres Yönetimi
Yaşam
NLP

Beden Dili
Çalışan Motivasyonu
Çalışan Yetenekleri
Gelişim
Hedef Tanımlama
İş Hayatında Başarı
Mülakat

Özel / Birebir
Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

100 saat üzeri

400 TL - 1000 TL

Ankara - Tüm Türkiye

Sevgili danışan adayım merhaba;
Kaynağı bizzat insan olan İnsan Kaynakları alanında 10 yıl boyunca kurumsal firmalarda görev alma fırsatını elde ettim. Ekip arkadaşlarımın kurum kültürlerini sağlamlaştırmak ve aidiyet duygusunu pekiştirmek adına performanslarını artırmalarına yönelik şirket içi eğitimler düzenledim.Üniversitelerde kariyer günleri kapsamında genç arkadaşlarımıza Mülakat Teknikleri konu başlıklı seminerler düzenledim.
Her insanda olduğu gibi bende de zaman zaman daha fazla ne yapabilirim ? beni ne mutlu eder sorularını sorarken yakalıyordum kendimi ... Daha fazla insana ulaşmam gerektiğini belirli bir firma logosu altında bu işi yapmamam gerektiği cevabını almıştım içsesim olarak. Risk alıp konfor alanımı bırakıp aslında İnsan Kaynakları alanından da aşina olduğum Koçluk mesleğine yöneldim.
İki alanında çıkış noktası İNSAN idi. Ben İnsan Kaynakları Uzmanlığını sadece İşe Alım Uzmanlığı olarak görmedim, insanların kariyerlerine yön vermeyi tercih ettim bir nevi ücretsiz danışmanlık yaptım her bir ekip arkadaşlarıma, Koçluk mesleği ile örtüştüğünü araştırmalar neticesinde görünce bu alana yöneldim.
Koçluk eğitimimi;Türkiye'nin en köklü Üniversitesi olan Marmara Üniversitesinden yüz yüze eğitimle tamamladım.Zira koçluk eğitimlerinin online olabileceği kanaatinde değilim.Ayrıca Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) onaylı sertifikamı Yeditepe Üniversitesinden alıp Profesyonel Koç ( ICF ) olma ünvanını elde etmiş oldum.
Hali hazırda Kişisel Gelişim Eğitim Merkezlerinde İnsan Kaynakları Mülakat Teknikleri, Stresle Başa Çıkma, Kariyere Yön Verme ve Temel Koçluk Beceri Modülleri ile eğitim vermekte ve kurumlara eğitime gitmekteyim.
Sizlerle birlikte izleyebileceğimiz yol haritamızda ;Bireysel Koçluk & Kariyer Koçluğu & Kurumsal Koçluk Hizmetleri &Mentörlük & Danışmanlık hizmetleri vermekteyim.
Yolumuzun kesişmesi temennisi ile..
.






YEDİTEPE UNİVERSİTESİ (ICF)
20.11.2019




MARMARA ÜNİVERSİTESİ
11.11.2019




FA KOÇ AKADEMİ
11.11.2019




İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica