Profil Detayı

Neslihan  Ertekin
Neslihan Ertekin
Profesyonel ICF Koç (5 Alan )/ Spiritüel Danışman / Numeroloji/EFT/Bioenerji
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Danışmanlık

İlişki
Nefes
Stres Yönetimi
Yaşam
İletişim
NLP

Özel / Birebir
Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

200 saat üzeri

500 TL - 2000 TL

Ankara - İstanbul

Bana sık sorulan şeylerden biri, "Bütün bunlara nasıl başladın?"

Geçmişten bu yana, insan potansiyeli hakkında sürekli bir merakım vardı."İnsanları gerçekten mutlu, başarılı ve yaratıcı şekilde tatmin eden şey tam olarak nedir"diye hep düşündüm. Bazı insanlar en zor koşullar altında bile gelişmenin bir yolunu buluyorlar. Kurumsal işlerde Dış Ticaret Profesyoneli ve İş Geliştirme Müdürü pozisyonlarında görev aldım ve yaşadığım deneyimlerle hayatta sadece bir şey olmak için seçim yapmaya çalışmak yerine, aslında farklı ilgi alanlarımın ve yeteneklerimin olduğunu keşfettim.

Yeditepe Üniversitesi bünyesinde ICF akredite Kurumsal Koçluk programının yanı sıra Usta Koçluk eğitimini başarıyla tamamladım. Bununla birlikte, ICF akredite İlişki Koçluğu, Holistik Koçluk ve Nefes Koçluğu eğitimlerine katıldım. Ayrıca, koçluk mesleğimi desteklemek amacıyla ICF NLP (NeuroLinguistic Programming) eğitimini de yolculuğuma dahil ettim. Ayrıca Kuantum Manyetizma Şifa uzmanlığı eğitimini uluslararası uygulayıcı olarak tamamladım. ​

Sen de gerçekte kim olduğunu keşfetmek istiyorsan bu seçimin bulunduğun yer ile olmak istediğin yer arasındaki uçurumu kapatmana yardımcı olacaktır ve ben tüm bildiklerimi seninle paylaşmak için buradayım.

Burada olduğun, bunu okuduğun ve hayatına girmeme izin verdiğin için teşekkür ederim


Nasıl Çalışırım?

1. İlk Adım: Tanışma ve Amaç Belirleme

İlk olarak, birlikte bir tanışma oturumu düzenleriz. Bu oturumda, sizinle daha yakından tanışır, hedeflerinizi ve beklentilerinizi anlarım. Bu aşama, güven ortamını oluşturarak işbirliğimizi başlatmamıza yardımcı olur.

2. Hedef Belirleme ve Planlama

Beraber, ulaşmak istediğiniz hedefleri belirleriz. Hangi alanlarda çalışmak istediğinizi ve bu hedeflere nasıl ulaşabileceğimizi planlarız. Bu aşama, kişiselleştirilmiş bir yol haritası oluşturarak ilerlemenizi sağlar.

3. Online Oturumlar

Çalışmalarımızın çoğu online oturumlar üzerinden gerçekleşir. Video görüşmeleri, eğitim materyalleri ve interaktif görevlerle desteklenen bu oturumlar, sizinle etkileşimli bir şekilde çalışmamıza olanak tanır. Esneklik ve rahatlık açısından bu oturumları istediğiniz yerden, istediğiniz zamanda gerçekleştirebilirsiniz.

4. Hedeflere Ulaşma ve Değerlendirme

Belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için birlikte çalışırız. İlerleme sürekli değerlendirilir ve gerektiğinde planlamalar yapılır. Bu süreç, sizi hedeflerinize daha yaklaştırırken aynı zamanda sürecin keyfini çıkarmanızı sağlar.

5. Destek ve Takip

Çalışma sürecimiz boyunca size destek olmaktan ve sizi motive etmekten memnuniyet duyarım. Oturumlar arasında da iletişim kanallarımız açık kalır, böylece herhangi bir soru veya düşünceyi hemen paylaşabilirsiniz.

Eğer gerçekte kim olduğunuzu keşfetmek, hedeflerinize ulaşmak ve yaşamınızda pozitif değişiklikler yapmak istiyorsanız, benimle çalışmak için adım atın. Sizi hedeflerinize taşımak ve potansiyelinizi ortaya çıkarmak için buradayım.





İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica