Çalışan Motivasyonu
Girişimcilik
Hedef Tanımlama
İletişim
İş Hayatında Başarı
Kariyer Planlama
Kişisel Marka
Kurum Kültürü
Liderlik
Şirket ve Yönetim
Özel / Birebir Online Kısa Süreli Çalışma Uzun Süreli Çalışma
200 saat üzeri
Belirtilmemiş
Tüm Türkiye
-
Tüm Türkiye
Girişimciler ve iş hayatındaki profesyonelleri odağına alan bir Yönetici ve Kariyer Koçu olarak birey ve takımları kendi üst versiyonları ile tanıştırmayı hedefliyorum. ICF ve AC onaylı İşletme Koçluğu ile Yönetici ve Kariyer Koçluğu eğitimlerimi Points of You araçları kullanarak zenginleştiriyorum. Koçluk yetkinlikleri içeren Geribildirim, Zaman yönetimi, İletişim, Delegasyon, Dinleme Becerileri, İş Yerinde Duygusal Zeka, İş yerinde Takdir Dili, Kurum Kültürü Oluşturma, İşveren Markası oluşturma gibi iş ve yönetici içeren süreçlerde grup seansları, eğitimler ve atölyeler düzenliyorum. Tüm bu süreçlerde bireylerin hedeflerinin kurumun hedefi ile hizalanmasında aktif hizmet sunuyorum. İş hayatına atılmış bireyleri, yönetici ve işverenleri yadırgadıkları durumdan benimsedikleri duruma geçmelerini sağlıyorum. Bugünkü versiyonlarının ait olduğu yerine!
Hayatı engebeli değil dengede sürdürmek için duygusal dayanıklılık her etkili yöneticinin odağında olması gereken bir konu. Kronik stres, karar alma süreçleri, zaman baskısı, zor insanlarla başa çıkma, hayır diyebilmek, anlam&amaç birliği, özyönetim, ilişkiler, iş ve takım yönetimi… Bir ağacın dalları gibi, en nihayetinde aynı gövdede buluşuyor. Toprağı “ben” olan, duygusal dayanıklılık ağacı. En başta kendini tanıma sanatı, zorlukların üstesinden gelme yeteneği, hatalardan öğrenmek, gerçekçi iyimserlik sergileyebilme kabiliyeti olarak tanımladığımız duygusal dayanıklılık yöneticinin performansına etki eden en önemli unsurlardan biridir. Beden, zihin, ruh ve kalp boyutunda dengede olabilme halidir. Kendi varlığına ait bir üst anlamı fark etmesi ve eylemlerini, değerlerini besleyecek şekilde kurgulayabilmesidir.
Koçluk yaklaşımım iki temel ilkeden beslenmektedir. Düşünce, duygu ve davranışların insan yaşamı üzerindeki olumlu veya olumsuz etkilerine odaklanan Bilişsel Davranışçı Koçluk Yaklaşımı ve Gestalt Modeli. Bilişsel Koçluk Yaklaşımı’nda her şey düşünceyle başlar, duyguyla devam eder, davranışlarla son bulur. Gestalt Modeli’nde ise kişinin kendisiyle temasa geçerek duygularının farkına varması sağlanır. Dünyayı olduğu gibi değil olduğumuz gibi görürüz. Görme ve olma kalitesini yükseltmek için düşünce sistemi ve duygu farkındalığı hedefleyen bir koçluk yaklaşımı sergiliyoruz. Tüm bu süreçlerde kişinin düşünce ve duygularına ait sorumlulukları alarak seçenekleri görmesi ve harekete geçmesi beklenir. Koçluk süreçlerinde eylem planını belirlemekte destekleyici ve teşvik edici bir yaklaşım sergilerken kişinin harekete geçmesi kendi özgür tercihine bağlıdır. Tüm bu süreçlerde ihtiyaç halinde, uluslararası geçerliliği olan testleri kullanarak yöneticinin analitik bakış açısı beklentisini de karşılıyorum.
Web sayfamı ziyaret ederek referanslarımı görebilirsiniz.