Profil Detayı

NAZLI KURTULUŞ
NAZLI KURTULUŞ
Yaşam Koçu / NLP Uzmanı
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Mentörlük
Danışmanlık

Aile
Hayat
İlişki
Stres Yönetimi
Yaşam
İletişim
NLP

Çalışan Memnuniyeti
Çalışan Motivasyonu
Çatışma Yönetimi

Özel / Birebir
Online

200 saat üzeri

Belirtilmemiş

İstanbul -

İstanbul Üniversitesi İnsan Kaynakları Bölümü Yüksek Lisans mezunuyum. Yaklaşık 10 yıldır kurumsal şirketlerde İnsan Kaynakları alanında çeşitli çalışmalar yaptım. Yeditepe Üniversitesi'nde Yaşam Koçluğu eğitimi ve NLP eğitimleri aldım. Kariyer, ilişki, aile ve ihtiyaç duyulan birçok konu üzerine NLP destekli Yaşam Koçluğu yapıyorum.Koçluk desteği, kişilerin özel ve profesyonel yaşamlarında yaşadıkları zorluklara farklı açılardan bakarak doğru olana karar verme yeteneğini geliştirir. Hayatınızın kontrolünü ele almak istiyorsanız, geçmişin döngüsünden kurtulamayıp sürekli benzer olayları yaşıyorsanız, hayatınızdaki monotonluktan sıkıldıysanız, hangi yöne gideceğinize karar veremiyorsanız, negatif inanç kalıplarından kurtulmak istiyorsanız bu ve benzeri birçok durum yaşıyorsanız koçluk desteği size fayda sağlayacaktır. Koçluk seansı almaya karar vermeden önce, ofisimizde tanışma seansı gerçekleştirebiliriz. Bu süreçte size
Yaşam Çarkı yapılarak hayatınızda hangi alanlarda desteğe ihtiyaç duyduğunuz incelenir. İletişim modelinizin ortaya konulabilmesi için kişilik testleri ve Johari Testi yapılarak kendinizi tanıma imkanı bulursunuz. Hedefleriniz doğrultusunda karar alma stratejiniz incelenir.
Yaşam şekliniz, değiştirmek istedikleriniz, inanç kalıplarınız tespit edilip yaşamınızı istekleriniz doğrultusunda yeniden şekillendirebilirsiniz.





İstanbul Üniversitesi
İnsan Kaynakları
2016
2018


İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica