Profil Detayı

Miriam  Uzdenova
Miriam Uzdenova
Sosyal Psikolog, MSc, Profesyonel Koç
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Mentörlük
Danışmanlık

Yaşam
NLP

Girişimcilik
Hedef Tanımlama
Marka-İmaj
İş Geliştirme
İş Hayatında Başarı
Liderlik
Performans Yönetimi
Start-Up

Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

200 saat üzeri

500 TL - 1250 TL

İstanbul - Tüm Türkiye

Sosyal Psikolog olan Miriam Uzdenova‘nın kendi yaşam yolculuğunda karşılaştığı ve kendine bir şans vererek atıldığı bir macera olarak başladı yaşam koçluğu. Bir çok start-up tecrübesi olan ve o start-uplarda oluşan kritik hataları, bazen start-upların çökmesine veya belirli bir seviyede takılıp kalmasına sebep olan bir çok kriteri gözlemleme şansı oldu.

Psikoloji bilimiyle başlayan bu yolculuk, koçluk ile devam etti ve yeni iş modelleri, takım modelleri, performans arttırma, takım içerisinde anlayış, özellikle yeni yönetici yani start-up kurucuları üzerine odaklanmaya başladı. Koçluğun her insanın içindeki potansiyele odaklanması ve insanlara hayatlarını en optimum düzeyde yaşatabileceğini fark ettikten sonra bu işi geliştirmeye devam etti. Artık insanların hayatlarını şartlarının getirdiği mental bloka bağımlı kalmadan geliştirmek ve iyileştirmek onun amacı oldu. Önemli olan tek bir şey vardı, o da insan.

İnsan muhteşem bir varlıktır ve içinde sonsuz yetenek ve potansiyel barındırır. Ne yazık ki, sosyal öğretiler çoğu zaman bunu fark edemememize sebep olur. Kendimiz ile ilgili şemalar oluşturur, onlara inanır, ve kendimize “şartlar” ismini verdiğimiz bir hapishane kurarız. Bu şemaları yıkmak, daha mutlu ve kendi hayatıyla barışık insanlar yetiştirmek için 2021den beri insanların hayatına dokunuyor.


Merhaba! Ben profesyonel bir yaşam koçu ve psikologum. İnanıyorum ki her bireyin içinde, en iyi versiyonlarına ulaşmalarını sağlayacak potansiyel var. İşte bu yüzden, size iş hayatı, kariyer planlama, ilişki yönetimi, öğrenci koçluğu, stres yönetimi ve etkili sunum yapma konularında yardımcı olmak için buradayım.

Hayatın çeşitli evrelerinde karşılaştığınız zorlukları aşmanız için gereken araçlar ve stratejileri sizinle paylaşıyorum. Birlikte çalışarak, hedeflerinize ulaşmanız için bir yol haritası çizeceğiz ve her adımda sizi destekleyeceğim. Her türlü engel ve sorunla başa çıkmak için size güçlü bir dayanıklılık kazandırmayı hedefliyorum. Tecrübelerim ve bilgilerimle, hayatınıza olumlu etki yapacak değişikliklerin kapısını aralamanızda yardımcı olacağım. Sizlerle paylaştığım bu stratejiler ve araçlar sayesinde, yaşamın getirdiği zorlukları daha kolay aşabileceksiniz.

Ayrıca CV'nizi nasıl hazırlayacağınız ve kendinizi potansiyel işverenlere nasıl etkili bir şekilde tanıtacağınız konusunda da size rehberlik edebilirim. İster yeni mezun olmuş bir öğrenci olun, ister kariyer değiştirme sürecinde bir profesyonel, benimle çalışmak sizi hedeflerinizin bir adım daha yakınına taşıyacaktır.

Her müşterimin özel olduğunu düşünürüm ve bu nedenle yaklaşımımı her bir kişinin ihtiyaçlarına ve hedeflerine göre özelleştiririm. Size değerlenme, büyüme ve başarı için gereken güvenli ve destekleyici bir ortam sağlamayı taahhüt ediyorum.

Koçluk yolculuğuna çıkmak isterseniz, lütfen bana ulaşın. Birlikte neler başarabileceğimizi görmek için sabırsızlanıyorum!


GROWS Yazılım - Mustafa Dişçi CEO
MİRİDİ Tekstil Ltd. - Diana Pashkova CEO
Schneider Electric - Berk Bayraktutan PM
Yapı Kredi Leasing - Kaan Demir BA
Novaturient Psikoloji - Naciye Usta Psk

Walden University
Sosyal Psikoloji
2020
2022

Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Psikoloji
2015
2020

Altınbaş Üniversitesi
01.01.2021
SEM Akademi ve Altınbaş üniversitesi ortaklığında, Türkiye'de bilinen sayılı koçlardan olan Umut Esen'den profesyonel koçluk eğitimini alıp başarı ile tamamladım.



İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica