Profil Detayı

HANDE ŞAHİN
HANDE ŞAHİN
ICF Profesyonel Öğrenci Koçu - Ebeveyn Koçu - Eğitim Koçu
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Danışmanlık

Aile
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu
Öğrenci Başarı
Stres Yönetimi
NLP

Özel / Birebir
Online
Uzun Süreli Çalışma

100 saat üzeri

200 TL - 500 TL

Kütahya - Tüm Türkiye

Almanya’nın Ulm kentinde güneşli bir 18 Ekim günü dünyaya gelen Hande bebek, ailesinin ilk ve tek çocuğudur. Almanya’da “Gastarbeiter” ya da Türkiye’de “Alamancı” olmamak ve iki kültür arasında sıkışıp kalmamak adına ilkokula başlamadan önce ailesiyle beraber Türkiye’ye kesin dönüş yapmıştır. İlkokul 1. Sınıfı İstanbul'da okumuş; eğitimine İlkokul 2. sınıftan lise son sınıfa kadar İzmir ’de devam etmiştir. Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini Dumlupınar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlamış, İngilizce Öğretmenliği eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi Pedagojik Formasyon programıyla almıştır. Ayrıca 2011 yılında Colchester English Study Center’da (Londra) “Teacher Training” eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

Okul hayatı boyuncu birçok kulüpte profesyonel olarak basketbol oynamıştır, hala da fena değildir  Öğrencileriyle basketbol oynamak en sevdiği aktivitelerindendir. 2006-2019 yılları arasında DPÜ Özel Başaran Yıldız Eğitim Kurumları’nda İngilizce Öğretmenliği yapmıştır. Bu okulda birbirinden tecrübeli öğretmenlerden usta çırak ilişkisi içinde kitaplardan öğrenilmeyecek bilgiler edinmiş, klasik ve modern öğretim yöntemlerini harmanlamış ve nevi şahsına münhasır bir öğretmen olmuştur. 2019-2020 Eğitim- Öğretim döneminde Kütahya Doğa Koleji’nde İngilizce öğretmeni olarak görev yapmıştır. En çok keyif aldığı şey mezun ettiği öğrencilerin mutlu birer erişkin olmalarını izlemektir. Bir öğretmen olarak, derslerde yaparak-yaşayarak öğretmenin ve öğrenmenin çoklu zekâ türlerine sahip öğrenciler açısından önemini bilerek “gamification - oyunlaştıma” gibi yeni metotları derslere uyarladığından olsa gerek, öğrencileri tarafından sevilir ama yeri geldiğinde 10 kaplan gücünde olabilir kendileri.


Yaklaşık 10 seneden beri- hiç yaşanmamış olması dilenen 2020 yaz dönemi hariç- Londra, New York, Canterbury, Colchester, Chelmsford gibi dil eğitiminde kendini kanıtlamış merkezlerde öğrencilerine grup liderliği yapmıştır. Böylece öğrencilerin çoğunlukla teorik olarak edindikleri dil kazanımlarını gerçek hayatta kullanmalarına fırsat tanımıştır. Ayrıca Erasmus projeleri yazarak ve yürütücülüğü yaparak öğrencilerin yurt dışı deneyimlerine katkı sağlamıştır.

15 yıllık öğretmenlik hayatından edindiği tecrübeler, Hande ŞAHİN’i İngilizce Öğretmeni olarak öğrencilerin sadece yabancı dil becerilerini geliştirmeye değil, sınıf rehber öğretmeni olarak öğrenci davranışlarını, çalışma prensiplerini, hayat felsefelerini anlamaya yöneltmiştir. Geleceğin yetişkinlerine deneme yanılma yöntemleriyle şekil vermektense onlara profesyonel olarak yaklaşmanın daha verimli olacağını bildiğinden, alanında çok başarılı eğitmenlerden ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu) onaylı “Öğrenci Koçluğu” ve “NLP Practitioner (Neuro Linguistic Programming)” ve “Hipnotik Dil Kalıpları” eğitimlerini ve diplomalarını almıştır.

“Öğrenciler için ders programı hazırlama” ya da “öğrencilere belli sayıda soru çözdürme” olduğu düşünülen ancak bundan çok daha fazla olan öğrenci koçluğu kavramını bir koç olarak “coachee”leriyle (öğrenci koçluğu alan öğrenci) paylaşmanın gururunu taşımaktadır.



DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI
2007
2010

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ
İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI
2002
2006

Koçluk Merkezi
29.05.2020
NLP COACHING



International Coaching Centre
19.05.2020




Koçluk Merkezi
11.07.2019
Student Coahing



Akademi Eğitim
11.07.2019




Koçluk Merkezi
09.07.2019
Basic Coaching Knowledge & Skills



İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica