Profil Detayı

Günsenin Bakırtaş
Günsenin Bakırtaş
PCC Koç RLAC Koçvari Liderlik Eğitmeni Girişimci Mentörü IK Danışmanı Eğitmen
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Mentörlük
Danışmanlık

Çalışan Motivasyonu
Çalışan Yetenekleri
Hedef Tanımlama
İletişim
İş Hayatında Başarı
İş ve Yaşam Dengesi
Kurum Kültürü
Liderlik
Mülakat
Performans Yönetimi

Özel / Birebir
Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

200 saat üzeri

Belirtilmemiş

Belirtilmemiş


İK danışmanı olarak şirketlerde yeniden yapılanma, vizyon, misyon ve değerler çalışmaları, yetkinliklerin belirlenmesi ve yönetilmesi, yetkinlik esaslı seçme yerleştirme, hedef belirleme ve takibi, performans sistemi, ödül ve prim sistemlerinin kurulması, yöneticilere liderlik ve koçluk becerilerinin kazandırılması gibi proje çalışmalarında danışmanlık yapıyorum.
Eğitmen olarak projelerin şirketlerde işlerlilik kazanmasına yönelik eğitimler ile bireysel gelişimle ilgili örneğin karar verme teknikleri, zaman yönetimi gibi kurumun ya da bireylerin ihtiyaçlarına yönelik eğitimler veriyorum.
Profesyonel koç olarak;
•Bireylerle kendilerine, yaşamlarına, bireysel gelişimlerine dışarıdan bakmaları, kişisel vizyonu, değerlerini ve farkındalıkları doğrultusunda hedefler belirlemeleri, bu hedeflere ulaşmalarında, kendi çözümlerini üretmelerinde yol arkadaşlığı yapıyorum.
•Yönetici koçu olarak yöneticilere, yönetici adaylarına, yönetime hazırlanan yeni kuşaklara potansiyellerini performansa çevirmelerinde, kişisel swotlarını belirlemede bu sonuçlara tersten bakmalarını yanı güçlü gördükleri yönlerinin aslında zayıf yönleri de olabileceğini ya da tehditlerin fırsata dönüşebileceğini farketmelerini sağlarken, yöneticiliğin yanı sıra koçluk ve liderlik becerileri de kazanmaları, insan odaklı düşünmeyi, farklı şapkalar tarakarak olaylara farklı açılardan bakmayı, eleştirmeyi değil bir armağan gibi geri bilgi vermeyi, hayır diyebilmeyi ve denge de kalabilmeyi, iletişim ve etkileşim, etkin dinleme, soru sorma becerileri ve bunun gibi ihtiyaç duyulan alanlarda ortaklık yapıyorum.
•Eğitim ve öğrenme koçu olarak sınava hazırlanan öğrencilere, üniversite öğrencilerine öğrenci koçluğu ve mentörlüğü yapıyorum. Çok sayıda sosyal sorumluluk projesinde yer alıyorum. Gençlere kendilerini tanımalarında, güçlü ve geliştirilmesi gerekli yönlerini fark etmelerinde smart hedef belirlemelerinde ve hedeflerini gerçekleştirmelerinde yol arkadaşlığı yapıyorum.


Birebir ve online olarak İK alanında danışmanlık, eğitmenlik, bireysel ve kurumsal koçluğu etik kurallar çerçevesinde çalışırım.


Marmara Üniversitesi
Yönetim Organizasyon
1985
1987

Marmara Üniversitesi
İşletme Fakültesi
1979
1983

ICF
08.12.2020




House Of Human
15.10.2020




Anka Koçluk
26.09.2020
Öğrenci başarısını arttırmaya yönelik eğitim öğrenme koçluğu



House of Human
05.07.2020




Fa Koç Akademi
05.05.2020




İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica