Profil Detayı

Funda Bekar
Funda Bekar
Yaşam Koçu, Öğretmen
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Mentörlük
Danışmanlık

Aile
Anne Babalık
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu
Hayat
İlişki
Kişisel İmaj
Öğrenci Başarı
Stres Yönetimi
Yaşam
İletişim

Özel / Birebir
Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

200 saat üzeri

500 TL - 600 TL

Çanakkale - Balıkesir

Trakya Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansıma devam etmekteyim. Özel eğitim alanında 1.5 yıl kadar çalıştım ve Uzman Öğretici belgemi aldım. Her yaş grubuna öğrenci koçluğu hizmeti veriyorum. LGS ve YKS öğrencilerine çalışma programı, programın ve ödevlerin kontrolü gibi noktalarda koçluk yapıyorum. Ebeveyn-Çocuk ilişkisine ve insan psikolojisine olan ilgimi Yaşam Koçluğu sertifikası ile taçlandırdım. Öğrenci koçluğunun yanında, aile danışmanlığı, yaşam koçluğu ve insan ilişkileri üzerine 200 saati aşkın tecrübemle yeni hayatlara dokunmaya, ilerlediğiniz yolda sizin de destekçiniz olmaya hazırım.

#Öğrenci Koçluğu: Bir özet niteliğinde öğrencilerin özellikle sınav dönemlerinde hedef belirleme, hedefleri gerçekleştirmek için süreç planlama, planlanan sürecin kontrolü ve güncel değişiklik durumlarında süreçlerin revize edilmesi olarak tanımlanabilir. Hedefler kısa dönemli ve uzun dönemli hedefler şeklinde belirlenerek başarı basamakları istikrarlı bir şekilde tırmanılır.
#Yaşam Koçluğu: Bireylerin yaşam süreçlerinde özellikle içsel karmaşalar yaşadıkları ve kendilerini bulmak istedikleri dönemlerde yapılan yol arkadaşlığıdır. Hayatın bazı dönemlerinde hepimiz ne istediğimizi bilmediğimiz bir noktada buluruz kendimizi. Böyle durumlarda ne istediğinizi bulmanıza, isteklerinizi gerçekleştirmek için neler yapabileceğinize ve hangi yollardan yürümeniz gerektiğine kendinizi sorgulayarak karar vereceğiniz, bu esnada size kendinizi sorgularken yardımcı olacağım bir süreçtir.



Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Eğitim Yönetimi ve Denetimi
2023


Trakya Üniversitesi
Okul Öncesi Öğretmenliği
2016
2020

Yeditepe Üniversitesi
17.06.2020




Yeditepe Üniversitesi
14.06.2020




İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica