Profil Detayı

Filiz Cansever
Filiz Cansever
Nlp Tranier. Rüya ve Yaşam Koçu, Spritüel Danışman, Yazar, Astrolog
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Mentörlük
Danışmanlık

Aile
Hayat
İlişki
Sağlıklı Yaşam
Yaşam
İletişim
NLP

Özel / Birebir
Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

150 saat üzeri

200 TL - 3500 TL

Antalya - Ankara

ŞTE BENİM HİKAYEM

Merhaba,

Gerek astroloji, gerek kişisel gelişim, gerekse rüya ve şifa çalışmalarıyla sürekli karşınızda olmaya çalışıyorum. Aslında bu çalışmaları seçmemin bir hikâyesi var. Bugüne kadar pek anlatmadığım, bana ve aileme özel olan bir hikâye. Eminim birçok kişi ile hikâyelerimiz aynı ve biz o birçok kişiyle aynı noktada buluşuyoruz.
28 Aralık 2013’te Türkiye’de bir ilk olan ‘pijamalı eğitim’ olarak rüya atölyesini kurdum. Eğitimin sonrasında yayın evinden gelen teklif ile ilk yazarlığım başladı ve ‘Rüya Gibi Bir Kitap’ ortaya çıktı. Ve ben artık hayallerine hızla koşan biri haline gelmiştim. Çünkü evrensel yasaları artık nasıl kullanacağımı öğrenmiştim ve istediğim her şeyi hayatıma çekebiliyordum. İkinci kitap teklifi ile beraber ‘Allah Aşkına’ kitabım çıktı.Tüm yaşadığımız olaylarda bir hikmet olmalı.. Çünkü zaman ileriye doğru yaşanır ama geriye doğru anlaşılır. Hiç birimiz yaşarken fark edemiyoruz ama yılları geriye doğru izlersek nedenlerini görebiliriz. Doktora gittiğimde bana kalbimin %20’sinin çalıştığını, yaşamamın bir mucize olduğunu, ölüm risk ininde üstünde bir hayatım olduğunu ve derhal ameliyata alınıp, 3 kablolu bir pil takılarak hayata ancak tutunabileceğimi söylediler. Ama burada da tuhaf bir şeyler vardı. Doktorların anlam veremediği ve en sonunda bana tıp sizi kabul etmiyor Filiz hanım. Tıbbı bir mucizesiniz. Bugüne kadar ne yaptıysanız aynısını yapmaya devam edin dedikleri cümleleri duydum. Bu cümleler aslında bana fazla yabancı değildi. Sadece onlar ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorlardı. Yani benimle ve tekniklerimle..
Youtube kanalım ‘Filiz Cansever’i kurdum. Astroloji, rüya çalışmaları, kişisel gelişim üzerine eğitim ve seminerler ve şifa çalışmaları sayesinde sizlere sesimi duyurmak ve içinizden 1 kişi bile olsa onlara ulaşmak arzusundayım. Ben başardıysam sizde başarabilirsiniz. Yeter ki isteyin, niyet edin ve harekete geçin. size yardımcı olabileceğimi hatırlayın.

Unutmayın yalnız değilsiniz.







İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica