Profil Detayı

Erkan Başak
Erkan Başak
ATC, Yönetici ve Takım Koçu
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk

Hayat
İlişki
Stres Yönetimi
Yaşam

Çalışan Motivasyonu
Dönüşüm
Gelişim
İletişim
İş Hayatında Başarı
Liderlik

Özel / Birebir
Online

Belirtilmemiş

750 TL - 1000 TL

İstanbul - Tüm Türkiye

"Bakış açınızı değiştirdiğinizde baktığınız şeyler de değişir" Max Planck
30 yıldan fazla süren profesyonel iş hayatımda hep hizmet odaklı firmalarda değişik pozisyonlarda görev aldım. Önce turizm sektörünü deneyimledim, daha sonra ise uzun yıllar lojistik sektöründe kariyer imkanı buldum.
Lojistik sektöründeki kariyerine 1991 yılında sektörün öncü firmalarından Balnak’ta başladım. 1996-2000 yılları arasında firmanın Romanya Temsilcisi, daha sonra Türkiye’de Karayolu İthalat Müdürü olarak görev yaptım.
2004 yılında sektörün global oyuncularından İsviçre merkezli Kühne+Nagel firmasına Karayolu Operasyon Müdürü olarak transfer oldum.
2007 yılında Schenker Arkas firmasında Karayolu Ürün Müdürü görevi ile şirketin tüm Türkiye’deki karayolu operasyonlarından sorumlu olarak çalışmaya başladım.
2013-2015 yılları arasında kendi adıma şirket kurarak Tehlikeli Maddeler Güvenlik Danışmanı Eğitmenliği yaptım.
2015 yılında Almanya merkezli global Dachser firması Türkiye karayolu operasyonlarından sorumlu Genel Müdürlük teklif edince kabul ettim ve kısa bir zaman içerisinde karayolu operasyonlarını sıfırdan yüksek rakamlara getiren bir takım kurdum.
30 yıldan fazla görev almış olduğum tüm firmalarda Yönetsel Liderlik, Bütçe Yönetimi, Ürün Yönetimi, İş Geliştirme, Proje Yönetimi, İşe Alım Süreçleri, Ekip Yönetimi, Stratejik Yönetim, İş Süreçleri Yönetimi, İş Süreçleri Entegrasyonu alanlarında yetkinlik kazandım.
Bundan sonraki dönemde hedefimi, kurumsal eğitim, danışmanlık ve koçluk alanlarında profesyonel iş tecrübeleri ile harmanlayarak kendini geliştirme ve değişik sektör çalışanlarına bilgi ve deneyimlerini aktarmak olarak belirledim.
Bu yönde de ilk adımım ADLER koçluk okulundan ICF onaylı Profesyonel Koçluk eğitimlerini almak oldu. Halen Adler koçluk okulunun Practicum öğrencisi olarak mesleki unvan yolculuğuna devam ediyorum.


30 dakika süren tanışma seansından sonra danışanı derinden tanımak amaçlı olarak 1,5-2 saat civarında süren bir görüşme ile danışanla koçluk yolculuğu başlamaktadır. 15-20 gün aralığında gerçekleşen daha sonraki görüşmelere danışan kendi konusu ile katılmaktadır. Görüşme sayıları danışan ile anlaşılarak 6 ila 10 seans olarak gerçekleşmektedir.
Koçluğumda, ADLER koçluk okulunun öğretileri doğrultusunda koçluk yetkinlikleri ve ICF Etik kuralları çerçevesinde hizmet vermekteyim. Gizlilik, hizmetim sırasında ve sonrasında esastır.
Her insanın tek ve eşsiz olduğu inancı ve koçluk varlığım ile danışanlarıma hizmet vermekteyim.



Anadolu Üniversitesi
İktisat
1987
2000

Aeris Coaching
01.04.2022
50 Saatlik Takım Koçluğu Eğitimi



ADLER Central Europe
01.11.2021




ADLER FACULTY OF PROFESSIONAL COACHING
01.09.2021
Toplam 140 Saatlik koçluk eğitimi (3 Modül + 48 Saat Practicum)



ADLER International
28.11.2020




ADLER International
25.10.2020




İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica