Profil Detayı

Emre Özçivici
Emre Özçivici
Yaşam Koçu / Enerji Terapisti
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Danışmanlık

Aile
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu
Hayat
İlişki
Sağlıklı Beslenme
Sağlıklı Yaşam
Yaşam
İletişim
Finans

Kariyer Planlama

Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

200 saat üzeri

500 TL - 3000 TL

Tüm Türkiye - Tüm Türkiye

Adım Emre Özçivici. 1987 İzmir doğumluyum. 2013 yılında Yakındoğu Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitirdim. Bir süre yazılım sektöründe çalıştıktan sonra e-ticaret ve dijital pazarlama alanına yöneldim. Lise zamanlarında bir tarot destem vardı. Yaşamımda bir rehber gibi kullanarak, geleceği merak etmek yerine, o an kendimde ve çevresel etkilerde fark edemediğim konularda kartlara danışmayı bir alışkanlık haline getirmiştim. Bir gün karşıma Osho Zen Tarot destesi çıktı ve bu yaptığım enerji okumasını Zen ruhunda deneyimlemeye başladım. Bu yaklaşımım olayları, kişilerin davranışlarını, düşünceleri ve ruhsal geçişleri kartlardaki kavramlar üzerinden sorguladıkça, benim için bitmeyen bir gelişim kitabına dönüştü ve hala da öyledir. Sürecim içinde aldığım Silva Metodu eğitimi, sezgilerime ve basit meditasyonlarıma büyük bir derinlik kazandırdı. Bilişim sektöründeki kariyerime son verip, daha farklı bir alana geçmek istediğimde koçluk eğitimi almaya karar verdim ve böylece iletişim ve yaklaşım becerilerimi zenginleştirdim. Hayatıma sonradan giren pandül kullanma disiplini, enerji okuması yaparken, chi enerjimi dengeleyerek merkezlenme becerisi sağladı. Şu an pandül ve Osho Zen Tarot üzerine eğitim ve atölye çalışmaları yapmaktayım. Enerji dengeleme çalışmaları tüm bu öğrendiğim disiplinlerin bana kattığı bakış açılarıyla başladı. Önceliğim her zaman kendi üzerimde çalışmak oldu ve zamanla, ne ile uğraştığımdan bahsettikçe yeni kişi ve gündemlerle tanıştım. Enerji çalışmaları ve ruhsal gelişim alanında karşılaştığım en kafa karıştırıcı şey, herkesin kendi hakikatinden bahsetmesi oldu. Bir konuda öğrendiğim görüşü başka bir görüş çürütüyor. Fark ettim ki, bir hakikati olduğu gibi kabul etmek, uygulayıcı kişi için sınırlama yaratırken, farklı hakikatleri sorgu süzgecinden geçirmek ve bunları uygulamayla gelen bilinç, kişinin kendi gerçeklerini oluşturmasını sağlıyor. Ben de tüm çalışmalarımı bu bakış açısı üzerine kurdum.

Hedefim, kişinin bütüncül olarak zihnindeki boşlukları doldurmasıdır. Koçluk tekniklerinin yanı sıra, kişiyi bilinçli olarak alfa seviyesinde aktif meditasyon yaptırıyor ve çözümü içinde bulmasını sağlıyorum.
Çalışmalarım kişiye göre özel olarak seyretse de, mantık olarak önce "olmak" ve sonra "yapmak" üzerinedir.
İçsel olarak dengelendikten sonra rahatlıkla eylem planına geçiriyorum.


Mehmet Akif Sayar (Profesyonel Koç)
Yelda Çetiner (Holistik Nefes Koçu)
Ceren Ezgi Yılmaz (Psikolog)

Yakındoğu Üniversitesi
Bilgisayar Mühendisliği
2004
2013

Elmas Koçluk
23.08.2019
AC ve MYK kriterlerine uygun hazırlanan eğitim programını başarı ile bitirdim.



Silva International Headquarters
28.09.2018
Programın amacı, Alfa frekansında aktif olarak bilinçaltı düzenlemesi yapabilmektir. Bu programı başarıyla bitirip hem kendi hayatımda, hem de danışanlarımın hayatında uygulamaktayım.



İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica