Profil Detayı

Duygu Gürel
Duygu Gürel
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Mentörlük
Danışmanlık

Aile
İlişki
Kişisel İmaj
Stres Yönetimi
İletişim

Dönüşüm
Girişimcilik
İletişim
Kariyer Yönetimi
Liderlik

Özel / Birebir
Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

50 saat üzeri

200 TL - 250 TL

Tüm Türkiye - İstanbul

1996 İstanbul doğumluyum. Lisans eğitimimi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladım. Bir yıl Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce-Rusça-Arapça dil eğitimimle beraber 5 yıllık lisans sürecimi tamamladım. Mezun olduktan sonra iki yıl kurumsal iki farklı firmada Halkla İlişkiler Uzmanı olarak görev aldım. Bu süre boyunca firma hedefleri, müşteri ilişkileri ve verimliliği, taleplere zamanında ve sağlıklı biçimde geri dönüş sağlama konusunda kendimi oldukça geliştirmiş, becerilerimin üzerine katkıda bulunabilme ve tecrübelerimi arttırabilme imkanı yakalayabilmişimdir. Son üç yıldır ise İthalat-İhracat Uzmanı olarak şirketimiz bünyesinde mesleğimi icra ediyorum. Meslek edinimlerim organizasyon becerilerimi geliştirebilme, hedef kitle analizleri belirleyebilme, stresi yönetebilme, geliştirebilir durumları tespit edip bulunduğu noktadan daha ileriye taşıyabilme konusunda hem kariyer hayatımda hem de özel hayatımda oldukça iyi bir noktaya taşımıştır. Başkent Üniversitesi'nde ICF Yaşam Koçluğu Sertifika eğitimimi de tamamladıktan sonra yaşam koçu olarak hizmet vermeye başlamış bulunmaktayım. Çocukluğumdan bu yana aldığım eğitimler ve ilgi alanlarıma değinecek olursam; yüzme, karate, atletizm, fitness, tiyatro, satranç, yazarlık ve senaryo eğitimleri, mesleki eğitim ve sertifikalar ( satış koçluğu, yaşam koçluğu, stres yönetimi, etkili iletişim teknikleri, temel seviye yoga, imaj yönetimi, etkili konuşma ve hitabet sanatı).

* İlk görüşme telefon aracılığıyla sesli şekilde tanışma anketi ve koçluk hizmeti nedir ne değildir üzerine yapılan bir tanışma seansıdır ve ücretsizdir.
* Sonrasında danışan adayı ve ben ortak noktalarda buluşabileceğimize inanır ve birbirimize güvenirsek koçluk serüvenimiz başlar.
* Danışan adayın tercihine göre görüşmeler yüz yüze veya online şekilde devam eder.
* 18 yaşından küçük danışan adaylarının ebeveynleri ile de tanışma seansı yapmaktayım.




Dumlupınar Üniversitesi
Uluslararası İlişkiler
2014
2019

Başkent Üniversitesi
11.02.2023




İstanbul Üniversitesi
06.01.2022




İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica