Profil Detayı

Burcu Ceylan Çetin
Burcu Ceylan Çetin
Profesyonel Gestalt Koçu, İnsan Kaynakları Danışmanı, Psikolojik Danışman
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Mentörlük
Danışmanlık


Dönüşüm
Gelişim
Hedef Tanımlama
İletişim
İş Hayatında Başarı
İş ve Yaşam Dengesi
Kariyer Planlama
Kariyer Yönetimi
Liderlik
Mülakat

Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

150 saat üzeri

Belirtilmemiş

Tüm Türkiye - Tüm Türkiye

Burcu Ceylan Çetin, yerli ve yabancı kurumsal firmalarda insan kaynakları yönetimi konusunda 18 yılı aşkın deneyime sahiptir. Çalışmalarında bireysel kariyer gelişimi, bireysel koçluk, kurumsal insan kaynakları danışmanlığı ve takım gelişimi alanlarına yoğunlaşmıştır. Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nü onur derecesiyle mezun olan Burcu Ceylan Çetin, klinik psikoloji eğitimine, İstanbul Aydın Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programında devam etmektedir. 2002 yılında başladığı 18 yıllık kurumsal kariyeri süresince, Adecco Danışmanlık, AvivaSA, Oracle, Societe Generale, Yapı Kredi Bankası, Şişecam gibi lider yerli ve yabancı firmalarda insan kaynakları alanında farklı seviyelerde yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. İnsan kaynakları alanında, işe alım ve kariyer yönetimi, değerlendirme merkezi uygulamaları, yetenek ve performans yönetimi, eğitim ve gelişim, liderlik, iç eğitmen ve genç yetenek programları geliştirme, işveren markası ve iç iletişim süreçleri, şirket birleşmeleri, organizasyonel değişim, İK sistemleri kurma ve yürütme alanlarında tecrübelidir. Değişen ve dönüşen şirketlerde, hızla adapte olan ve yaratan ekip kurma konusunda tecrübelidir. Koçluk çalışmalarında Gestalt ekolünü benimseyerek, 2018 yılında ICF akredite bir program olan Gestalt Coaching/Eurasian Gestalt Center for Coaching İstanbul tarafından gerçekleştirilen sertifika programını tamamlamıştır. 2013-2016 yılları arasında Prof. Dr. Nita Scherler’in Gestalt Terapi Eğitim programını tamamlamıştır. 2019 yılında başladığı Derin Demokrasi (Myrna Lewis Methodology) eğitimine devam etmektedir. Boğaziçi Üniversitesi Mezunu İş İnsanları Derneği (BRM) üyesidir ve Boğaziçi Üniversitesi Psikolojik Danışma Merkezi’nde (BÜREM) gönüllü psikolojik danışmanlık ve Yenibirlider Derneği’nde genç profesyonellere gönüllü mentorluk & koçluk çalışmalarına devam etmektedir. Klinik Psikoloji eğitimini Yetişkin alt dalında yürütmektedir.


Kurumsal iş hayatı tecrübesini koçluk ve psikolojik danışmanlık çalışmalarına aktararak farkındalık kazandırma ve değişim üzerine çalışmalarına devam etmektedir. Gestalt ekolünü benimseyerek zihin-beden ve duygular üzerinde denge kurmak üzerine çalışmaktadır. Farkındalık arttırıcı koçluk çalışmalarını almış olduğu klinik psikoloji eğimi ile terapötik olarak derinleştirme becerisi vardır.

Seanslar 50 dk sürecek olup haftada 1 veya 2 haftada 1 devam ettirilmesi tavsiye edilmektedir. Seans sayıları danışanın ihtiyacına göre şekillendirilmektedir.


E-mailim üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul Aydın Üniversitesi
Klinik Psikoloji
2020


Boğaziçi Üniversitesi
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
1998
2003

Gestalt Coaching/Eurasian Gestalt Center for Coaching İstanbul
01.07.2018




İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica