Profil Detayı

Beyhan Fahriye Kılıçarslan
Beyhan Fahriye Kılıçarslan
PCC, MA, NLP MP
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Danışmanlık

Aile
İlişki
İletişim
NLP

Hedef Tanımlama
İş Hayatında Başarı
Kariyer Yönetimi
NLP
Takım
Yönetici

Özel / Birebir
Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

200 saat üzeri

Belirtilmemiş

İstanbul - Tüm Türkiye

İTÜ Makine Fakültesi Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra kariyer yolculuğuna başlayarak Tekstil sektöründe önde gelen firmalarda on dört yıl profesyonel yöneticilik yaptı. Bu süreçte kurum içi aldığı pek çok eğitimin yanı sıra İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü Yönetici Geliştirme Programı’nı tamamladı.
İkinci çocuğunun doğumundan sonra çalışma hayatına ara vererek kişisel ilgi alanlarına yöneldi ve kariyer değişikliğine karar verdi.
Koçluk mesleğine gönül vererek Erickson Coaching International modüllerini tamamladı ve Profesyonel Koç unvanını aldı. Ayrıca ikinci lisans eğitimi olarak İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu.
Kişisel gelişim ile ilgili pek çok eğitimin yanı sıra Erickson Coaching International, High Performance Team Coaching eğitimi ile Takım Koçluğu yetkinliğini  kazandı.
NLP Practitioner eğitimini Erickson Coaching International ve NLP Academy Turkey’den ve NLP Master Practitioner eğitimini NLP Academy Turkey’den tamamlayarak NLP tekniklerinin usta uygulayıcısı oldu.
Sosyoloji bölümünden mezun olduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Pedagojik Formasyon eğitimini tamamlayarak eğitim ve öğretim yetkinliğini geliştirdi.
İstanbul Üniversitesi Aile Danışmanlığı Sertifika programını tamamlayarak Aile Danışmanı olarak ailelerle çalışmaya başladı.
Merkezi ABD olan Birkman Metodunun davranış ve mesleki analiz envanterinin Yorumlayıcı Danışmanı oldu. Kariyer ve meslek danışmanlığı çalışmalarında kullanmaya başladı.
İnsan ve psikoloji alanına duyduğu özel ilgiden dolayı İstanbul Kent Üniversitesinde Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını yaptı.
Ardından Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar’dan Bilişsel Davranışçı Terapi Temel Eğitimi ve Dr. H. Alp Karaosmanoğlu’ndan Şema Terapi Eğitimi aldı. Transaksiyonel analize ilgisi nedeniyle Transactional Analysis Association, TA 101 ve TA202 eğitimlerini tamamladı.
Tamer Dövücü’den Optimum Denge Modeli ODM1- ODM2 eğitimlerini aldı.


Dr. Marshall B. Rosenberg’in Şiddetsiz İletişim yöntemine duyduğu ilgiyle Deniz Spartar’dan Şiddetsiz İletişim Yıllık Eğitimini aldı.

Points of You® Akademi L2 Eğitimini tamamlayıp fasilatör unvanı alarak, araçları kendi çalışmalarında kullanmanın yanı sıra Points of You® Uygulayıcı eğitimleri vermeye başladı.

Halen Prof. Dr. Hanna R. Scherler’in Gestalt Kişisel Gelişim Programına ve İstanbul Drama Sanat Akademisi, Mete Akoğuz eğitmenliğinde, Yaratıcı Drama Liderliği Sertifika Programına devam etmektedir.

Kurucusu olduğu Beniza Danışmanlık Mümessillik Tekstil Sanayi Tic. AŞ. firması ile tekstil sektöründe faaliyet göstermektedir.

Beyan Koçluk ve Danışmanlık markasıyla bireysel ve kurumsal koçluk, danışmanlık ve eğitim hizmetleri sunmaktadır. Aile Danışmanı, kariyer danışmanı, kişisel gelişim uzmanı, profesyonel koç olarak bir çok kişinin hayatına dokunmaktadır.

ACTP Sertifikasyonu sürecini tamamlamış, Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) tarafından onaylı Professional Certified Coach (PCC) unvanına sahiptir. ICF Türkiye 2020-2022 dönemi yönetim kurulu üyesi olarak, mesleği etik standartlarda ve en üst kalitede sürdürülmesini aktif olarak destek vermektedir.

Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF), The European Mentoring & Coaching Council (EMCC), TMMOB Tekstil Mühendisleri Odası, IN NLP Institues, TA derneklerinin üyesidir.

Sivil Toplum Kuruluşlarında çeşitli projelerde gönüllü koçluk, takım çalışmaları ve eğitimler ile katkı sağlamaktadır.

Evli ve iki çocuk annesidir.



İstanbul Kent Üniversitesi
Klinik Psikoloji
2018
2019

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ
1986
1990

Yıldız Teknik Üniversitesi
01.06.2018




İstanbul Üniversitesi
01.04.2018




İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica