Profil Detayı

Barış Ege
Barış Ege
Yaşam Koçu-NLP Uygulayıcısı
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Mentörlük
Danışmanlık

Hayat
Kişisel İmaj
Stres Yönetimi
İletişim
Finans

Çalışan Motivasyonu
Gelişim
Hedef Tanımlama
İş Hayatında Başarı
İş ve Yaşam Dengesi

Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

150 saat üzeri

300 TL - 500 TL

Tüm Türkiye -

Memur bir baba ve ev hanımı bir annenin dört çocuğundan ikin- cisi olarak 1978 yılında babasının görev yaptığı Manisa’da doğdu. İlk ve orta öğrenimimin büyük kısmını memleketi Diyarbakır’da geçirip Antalya’da tamamladı. İktisat fakültesi mezunu olsa da bu alanda hiç çalışmadı.

TSK’de geçen 6 yıllık profesyonel askerlik haricinde, birkaç kez kendi işini kurdu. Bu dönemde çok pahalı tecrübeler satın aldı. Ulusal ve uluslararası şirketlerin satış, pazarlama ve işletme birimlerinde organizasyonlar yönetti ve inandığı projelere katkıda bulundu.

Yaklaşık 30 yıllık çalışma hayatı boyunca, yaşamda maddi ve manevi elde edilebilecek her şeyin insanların hayatına katılan değerin karşılığı olduğunu öğrendi. Bu sebeple sürekli “İnsanların hayatına nasıl bir katkı sunup, nasıl değer yaratabilirim?” sorusu ile meşgul olmayı seçti.

Bireysel ve İşletme danışmanlığı yapıyor olsa da kendisini “Hayat boyu öğrenci” olarak tanımlamayı seçiyor.

Evli ve iki çocuk babası olan Barış Ege, insanlar “İçlerindeki gücü serbest bıraksınlar” diye, halen bireylere, kurumlara danışmanlık yaparken, kişisel gelişim, farkındalık ve üretkenlik gibi konularda içerik üretmeye, seminerler vermeye devam ediyor. Ayrıca, “Peşinden Koşma! Üzerine Çek” adlı kitabın yazarıdır.



Çoğunlukla zannedilir ki; başarılı olmak ve daha iyiye gitmek için daha çok öğrenmeli ve yeni yetenekler geliştirmeliyiz. Bunun için uzayıp giden bir YAPILACAKLAR listemiz vardır... Bu doğru gibi görünse de eksik bir anlayıştır...

Çünkü başarılı ve çok kazananların yapılacaklardan önce, YAPILMAYACAKLAR listesi vardır her daim... Çünkü hepimizin kendine ağırlık yaptığı duygu ve düşünceler, alışkanlıklar vardır. Bunlardan kurtulmadıkça, yapılacaklar listesine uyulsa bile çok da işe yaramaz. Çünkü “Mükemmellik, ekleyecek bir şey kalmadığında değil, çıkarılacak bir şey kalmadığında gerçekleşir”

O yüzden danışanlarım ile mutlaka ön görüşme yaparım, bu sayede taleplerinin ne olduğunu ve onları hedeflerinden alıkoyan ağırlıklarının neler olduğunu tespit eder, en doğru şekilde tanımlarım. Önce ağırlıklarından kurtulmaları için ardından da harekete geçip, hedeflerine ulaşmaları için bir yol haritası, eylem planı belirleriz.

Kişinin durumuna en uygun yöntemleri belirledikten sonra, sıra süreyi tespit etmeye gelir. Danışanlarım ısrar etmediği sürece seans üzerinden değil, süreç ve hedefler üzerinden konuşurum. Çoğunlukla, aylık periyotlar üzerinden çalışıyorum, bu sayede hem danışan için daha ekonomik, hem de sonuçlar açısından çok daha kalıcı bir çalışma mümkün oluyor…



Anadolu Üniversitesi
İktisat Fakültesi/Maliye
2010
2018

UBEF
10.02.2020
50 saatlik NLP Uygulayıcısı eğitimini başarı ile tamamladım



UBEF
05.02.2020
Beden dili, iletişim ve imaj yönetimi konulu eğitimi başarı ile tamamladım.



UBEF
05.02.2020
Kurumsal hayatta derinlemesine tecrübe ettiğim yönetim becerileri, takım çalışması ve motivasyon becerileri gibi konulara ilişkin eğitimi başarı ile tamamladım.



Başkent Üniversitesi
01.04.2018
Başkent Üniversitesi tarafından düzenlenen programda, 70 saat uzaktan, 30 saat yüz yüze eğitimi başarı ile tamamladım.



İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica