Kendi Yoluna Hoşgeldin...

Yazan: Ece Ağabeyoğlu, PCC / PCC Kariyer, Yönetici ve Takım Koçu | Örgütsel Psikoloji Danışmanı | Eğitmen
Yayınlanma Tarihi: 18.01.2019
Hayat, sürekli akan zamanla beraber devamlı değişen ve dönüşen, bizi de kendine dahil eden bir süreç. Bu süreçte de herkes kendi yolunu yürüyor. Çünkü herkesin geçmişi, deneyimleri, ilgi alanları, yetenekleri, istekleri, koşulları kendine özgü.

Kendi Yoluna Hoşgeldin.

Bireylerin bir yanda hedefleri ve istedikleri, bir yanda yapmak zorunda oldukları, bir başka tarafta da belki henüz farkında olmadıkları var. Tatminkar olan, hedeflere hizmet eden ve anlamlı bulunan bir yol için, bireylerin kendilerini sürekli geliştirmeleri gerekiyor. (Tıpkı kurumlar gibi.)



Gelişim yolculuğumuzun neresinde olursak olalım, ihtiyaç duyulan alanlarda ve zamanda destek almak, işimizi kolaylaştıran ve hızlandıran, bazen de yeni farkındalık ve fırsatları getiren bir durum.



Kendimiz ve başkaları için gerçek değer yaratabilmek için, kendi yolumuzda olmamız gerektiğine yürekten inanıyorum. İşinde, kariyerinde ve hayatında kendi yolunu yürüyerek başarılı olmak, hedeflediği şeyleri yapmak ve bunun için gelişim fırsatlarını değerlendirmek isteyenlere hedef belirleme ve ulaşmalarında destek veriyorum.

Bu alanlarda koçluk , danışmanlık, ve eğitim hizmetleri veriyorum:

  • İş hayatı becerileri,
  • Kariyer gelişimi / değişimi,
  • Karar verme,
  • Yön bulma ve harekete geçme


Ne mutlu ki, değişim ve gelişim için sağlanan imkanlar günümüzde çeşitli ve faydalananlar çoğalıyor. Peki bunlar arasındaki fark ve benzerlikler neler? Eğitim – koçluk – mentorluk – danışmanlık arasındaki farklar ve ilişkilere, ayrıca hangisinin ne zaman işe yarayacağına dair diğer blog yazıma bakabilirsiniz.




İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica