Profil Detayı

CANAN COŞKUN
CANAN COŞKUN
Profesyonel Koç- Takım koçu - Liderlik Koçu - Yönetim Danışmanlığı - Assessment- NLP Practioner
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Mentörlük



Özel / Birebir
Online
Kısa Süreli Çalışma
Uzun Süreli Çalışma

Belirtilmemiş

500 TL - 750 TL

İstanbul - Tüm Türkiye

Lisans eğitimimi Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü’nde tamamladım. 22 yıllık bankacılık kariyerimin 15 yılında Akbank bünyesinde Türkiye’nin ilk 500 listesinde yer alan firmaların bulunduğu Ticari ve Kurumsal şubelerde müdürlük yapıp büyük ekipler yönettim.

Bankacılık hayatım sadece finansal dünyadan ibaret olmadı. İlgi alanım olan kişisel gelişim konularına gerek banka içi, gerek banka dışı eğitimler ile yatırım yaptım. Günün sonunda iş hayatının merkezinde İNSAN vardı ve insanın gelişimine dair her şey ilgimi çekiyordu.

Akbank’ta çalıştığım dönemde aynı zamanda İnsan Kaynakları departmanına bağlı olarak «Assesment» programlarında Amerikalı SHL firması ile beraber ölçme değerlendirme danışmanı olarak görev yaptım. Aynı zamanda banka içerisinde gerçekleşen mentorluk ve liderlik projelerinde sorumluk aldım.

2019 yılında bankacılık kariyerime son verip deneyimlerimi farklı düzlemlerde paylaşabilmek amacıyla koçluk yapmaya başladım.

ICF’e akredite Erickson Koçluk Akademisi’ni bitirerek «Profesyonel Koç» ve aynı zamanda «Profesyonel Takım Koçu» ünvanlarını aldım. Aynı dönemde yine Erickson Koçluk Akademisinin NLP Practitioner sertifika programını tamamladım.

En büyük hobim 22 yıldır fotoğraf çekmek. Fotoğrafçılık dünyaya farklı bir gözle bakabilmenin en güzel örneklerinden biri. Baktığım ve gördüğüm her anda ‘’ İŞTE O AN ‘’ları yakalamak ve hayata dair mesajları almak benim için paha biçilemez.
An’da olup farkındalık yaşamak ve aynen kadrajda olduğu gibi hayata odaklanmak , kendimi güncellemek, geliştirmek benim için çok değerli.
Hayatın kendisi altın bir kase. İçini hayattan aldıklarımla doldurmaya devam ediyorum. Başka kaseleri de , hayattan aldıklarımı hayata geri vererek doldurmak istiyorum.
Paylaştıkça azalmayan ve hep büyüyüen şey SEVGİ ve İYİLİKTİR.


Kendi atölyemizde , firmalarda veya online görüşmelerle.


Ankara uni. Siyasal Bilgiler Fakultesi (Mülkiye)
iktisat
1992
1996

Erickson Koçluk Akademisi
02.04.2019




SHL
17.09.2017




İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica